Foto
Hey,

Het winterseizoen loopt, jammer genoeg, zo stilletjes aan op zijn einde... Dit weekend was het al de beurt aan de voorlaatste cross op mijn programma, in een dorp waarbij de meeste leeftijdsgenoten denken aan een festival in volle zomer en ik vooral aan kwade hellingen in de winter. Met een zak vol warme kleren, een ingetapete voet en veel goesting trokken we, via een met sneeuw bekleed landschap, naar Dour.

Ik verwachtte vandaag, ondanks het weer, toch wat tegenstand. Het was echter geen onbelangrijke wedstrijd met het oog op het Crosscup-klassement. Groot was mijn verbazing dan ook toen ik tijdens de opwarming maar weinig bekende gezichten tegen kwam. Maar de afwezigen hebben ongelijk, en deze cross was voor mij dus mooi meegenomen.

Over het verloop van de wedstrijd kan ik dan ook kort zijn. Van begin tot einde liep ik aan de leiding. Mijn eerste individuele Crosscup-overwinning is dan ook een feit. Hoewel ik die misschien liever met meer tegenstand had gezien. Voor het Crosscup-klassement doe ik nu wel een goede zaak. Ik neem de leiding, na de trui te moeten afstaan in Mol, terug over. 

Over 2 weken sta ik aan de start in Oostende. Het allerbelangrijkste is om mezelf nu goed te blijven verzorgen, niet ziek te worden, op tijd te gaan slapen en goed te trainen! Ik hoop in Oostende nog net een tikkeltje b



Jo Vermuyten
24/2/2013 05:35:47 am

Dikke proficiat voor vandaag en véél geluk vr de laatste !!!

Reply



Leave a Reply.


UA-32168031-1