Hallo iedereen,

Het is weer even geleden dat ik hier nog iets achterliet.. Meer dan een maand ondertussen al. In deze periode heb ik deelgenomen aan 2 wedstrijden, CC Roeselare en CC Brussel. Beide met een resultaat waar ik niet zo tevreden over ben.

Het begon met de CC Roeselare. Ik had gehoopt op top 5, voor een eventuele selectie voor het EK. Het werd geen top 5 en ik had dus geen kans meer op selectie. Missie niet geslaagd en teleurgesteld vertrok ik terug naar huis. Misschien kan ik deze wedstrijd, door het top-5-doel, niet objectief genoeg beoordelen. Langs de andere kant, als top 5 het doel is en dit wordt niet behaald, dan is de wedstrijd niet geslaagd.. Achteraf gezien heeft de Belgische Atletiekbond, hoe onbegrijpelijk ook, geen ploeg gestuurd bij de juniores dames en had een selectie er dus sowieso niet ingezeten. Trainingspartner Brecht, is wel mogen gaan en heeft het er voor zijn crosscapaciteiten goed vanaf gebracht! Misschien was dat dan nog een beetje een 'geluk' bij een 'ongeluk'. Als ik in die top 5 gezeten had, had het feit dat hij wel mocht gaan en ik niet erg hard aangekomen. 
Na de CC in Roeselare ben ik ziek geworden. Ik heb een aantal dagen niet kunnen lopen en heb eens alles op een rijtje kunnen zetten. De afgelopen periode was zwaar geweest. (Top)sport combineren met school en dagelijks minstens 2u reizen, is toch zwaarder dan vooraf gedacht. Jozef en ik hebben mijn weekschema nog eens overlopen en oplossingen gezocht en gevonden. 
Met aanhoudende keelpijn en hoest pikte ik de draad van het trainen terug op. Een ideale voorbereiding voor Brussel zat er dus niet in. Daarbij kwam ook nog eens het nieuws dat het niet zo goed ging met mijn oma. Met mijn gedachten overal en nergens, stond ik dan ook aan de start in Brussel.Een parcour dat me wegens het vele modder niet ligt. Modder en zand hebben een beetje hetzelfde effect op mij. Op de één of andere manier slaag ik er altijd in om mijn voeten naar buiten te laten draaien. Volgens mij is het echt geen zicht en vragen mijn voeten snel om wat stabiliteit. Ik weet dus waaraan te werken. 4 toeren moesten we lopen, en tijdens de 2e toer al moest ik lossen in de achtervolgende groep. Ik werd nog 10e, en 7e Belg... niet echt een uitslag om heel tevreden over te zijn. 

Ondertussen zijn de feestdagen echt begonnen. Hoewel we het woord 'feest' hier misschien beter vervangen door 'blok'... Misschien dat ik ter ontspanning in januari nog een crossje meepik, anders zal ik pas starten op de volgende CrossCup manche in Hannuit 27 januari. 
Voor de rest zal ik mijn sportief 2013 goed inzetten, want samen met Brecht en Jozef vertrek ik 2 januari op 'ministage' naar de zee!

Ik wens iedereen nog prettige feestdagen en dat 2013 een jaar vol topsport mag worden!

Groetjes, 
Sara



UA-32168031-1